212 Avm'de Ücretsiz Ramazan Eğlencesi



Alışveriş keyfini, eğlence ile birleştiren 212 İstanbul Power Outlet, Ramazan ayında ziyaretçilerine keyifli saatler geçirecek. Türkiye’nin en ünlü markalarını, en uygun fiyatlarla ziyaretçileriyle buluşturan 212 İstanbul Power Outlet’te, Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri etkinliklere sahne olacak.

Alışveriş alışkanlıklarında köklü değişimler yapan 212 İstanbul Power Outlet, Ramazan ayında da çocukları unutmadı. Çocukları anneleri ile katılacağı atölye çalışmalarında, Karagöz ve Kaşık Kukla yapımı eğitimi verilecek. Ayrıca çocuklar için düzenlenen “Hansel ve Gratel” ile “Sana İhtiyacım Var”  tiyatrolarına da ailelerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Bunların yanısıra; müzikal kutlamalar, İbiş, yüz boyama, Karagöz Hacivat, Aşuk ile Maşuk ve sema gösterilerinin de aralarında bulunduğu birçok etkinlik 212 İstanbul Power Outlet ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

Yönetimi AVM MFI PARTNERS tarafından sürdürülen 212 İstanbul Power Outlet, ünlü radyocuları da Ramazan ayı içinde AVM’de konuk ederek, ziyaretçilerle sohbet imkanı sağlayacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder